Bewoners van Zorgverlening Het Baken samen in beweging met de Beweeg ID Box

04-01-2021
218 keer bekeken 0 reacties

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Bewoners van Zorgverlening Het Baken samen in beweging met de Beweeg ID Box

Zorgverlening Het Baken heeft een mooie Beweeg ID Box uitgereikt gekregen van de Gelderse Sport Federatie. Daar zijn wij GSF dankbaar voor. Na de zomervakantie wordt de Beweeg ID Box door onder andere welzijnsmedewerkers veelvuldig gebruikt in verschillende groepen. De bewoners worden geactiveerd om (op gepaste afstand) samen te komen en op een laagdrempelige manier te bewegen en de welzijnsmedewerkers hebben extra handvatten gekregen om te variƫren in het beweeg aanbod voor de bewoners.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen