Sunny Side Up

13-11-2020
1086 keer bekeken 0 reacties

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

De mooie SunnySideUP zomeractie van Lionsclub De Liemers is ten einde gekomen. Talloze zonnebloemen zijn in de regio gepoot en tot indrukwekkende lengtes uitgegroeid. Via Facebook hebben bijna 1000 mensen de groei van de bloemen gedeeld en deelgenomen aan allerhande acties.

De mooie SunnySideUP zomeractie van Lionsclub De Liemers is ten einde gekomen. Talloze zonnebloemen zijn in de regio gepoot en tot indrukwekkende lengtes uitgegroeid. Via Facebook hebben bijna 1000 mensen de groei van de bloemen gedeeld en deelgenomen aan allerhande acties. Lokale middenstanders hebben mooie prijzen ter beschikking gesteld.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen