Diva Dichtbij bij Wijkhuis De Spellewaard

July 31, 2020
278 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Dankzij de subsidie van Provincie Gelderland konden de bewoners rond Wijkhuis De Spellewaard genieten van een geweldig optreden van Diva Bibi van Diva Dichtbij! Zo hebben we samen gevierd dat we elkaar na maanden weer kunnen ontmoeten. Op anderhalve meter afstand, maar daarom niet minder gezellig!

Het was spannend: zou het droog blijven voor het buitenoptreden van Diva Dichtbij? Voor de zekerheid hebben we in allerijl partytenten geregeld, waardoor het zeker door kon gaan. Diva Bibi begon het optreden met 'Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam', maar daarna brak de zon door! Het Wijkhuis trakteerde op koffie, thee en iets lekkers. En zo werd het een heerlijke middag!

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings