Bridgeclub Alert Beuningen speelt weer bridge!

July 22, 2020
1045 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Dankzij subsidie is het voor bridgeclub Alert mogelijk geworden om vanaf 6 juli te gaan bridgen. Ook externen zijn welkom! Alle leden kregen in juni een persoonlijk presentje met de wens gezond te blijven. Dit door een van de bestuursleden afgegeven presentje werd door veel leden op prijs gesteld.

De activiteiten van bridgeclub “Alert” in Beuningen waren sinds maart 2020 gestopt. Door corona was het niet meer mogelijk om gezamenlijk in 1 ruimte te bridgen.
Dankzij de subsidie is het voor de club mogelijk geworden om digitaal te gaan bridgen. De extra kosten voor het digitale lidmaatschap zijn door de subsidie ondervangen.
Op de foto’s ziet u impressies van de cursusmiddag, die vooraf is gegaan aan de digitale bridgeavonden. Op deze middagen is uitleg gegeven over het digitaal bridgen.
Sinds maandag 6 juli wordt er weer gespeeld! Ook leden van buiten de club zijn welkom!
Het bestuur heeft geprobeerd het contact met de leden in stand te houden. Alle leden kregen in juni een presentje in de vorm van chocolade en een pen met inscriptie met kaartje om vooral gezond deze periode door te komen. Dit persoonlijk door een van de bestuursleden afgegeven presentje werd door veel leden op prijs gesteld.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings