Plantenactie voor mantelzorgers in gemeente West Betuwe

July 10, 2020
2399 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Op dinsdag 30 juni en woensdag 1 juli zijn 40 vrijwilligers op pad gegaan om bij de mantelzorgers die bekend zijn bij Welzijn West Betuwe een hortensia langs te brengen. Dit zorgde voor veel leuke reacties.

"Hartelijk bedankt voor de hortensia; echt een fleurige verrassing!; Dank jullie wel voor de mooie hortensia!; Hele leuke verrassing voor de mantelzorgers!"

Zomaar een greep uit de reacties van mantelzorgers die een hortensia hebben ontvangen. Deze hortensia's werden bezorgd bij mantelzorgers uit de gemeente West Betuwe als dank voor alle extra zorg in deze periode. 

 

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings