Kinderen en kennismaking verschillende sporten

July 08, 2020
2302 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Kinderen konden 1 juli bij SDC Putten kennismaken met verschillende sporten. Of je nou lid was of niet iedereen was welkom. Voetbal, Korfbal, frisbee, ed... iedereen kon en deed mee!

Een mooie samenwerking tussen Jong Putten en SDC Putten zorgde er voor dat tientallen kinderen samen weer konden spelen en gelijk kennis konden maken met verschillende sporten. Bewegen is natuurlijk erg belangrijk, maar na een lockdown wil iedereen toch gewoon weer lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Nou en dat lukte uitstekend!

Wij danken de provincie Gelderland dat zij deze dag mede mogelijk hebben gemaakt!

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings