Welkom Terug!

July 07, 2020
2352 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Welzijnsorganisatie Caleidoz bood de afgelopen maanden op allerlei creatieve manieren sociale begeleiding op afstand. De saamhorigheid en de betrokkenheid van vrijwilligers en medewerkers is enorm geweest. Gelukkig kunnen de deuren weer voorzichtig worden geopend!

Caleidoz is actief voor het welzijn van iedereen in de gemeenten Zevenaar en Doesburg. In de twee nieuwspagina's is beschreven hoe het welzijnswerk de afgelopen maanden er uitzag.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings