JAM Stay Together

July 01, 2020
2954 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Tijdens de coronamaatregelen heeft Stichting JAM een alternatief aanbod gecreëerd voor haar doelgroep jonge moeders. Wij vinden het belangrijk dat er contact is en blijft ook al gebeurd dat op een andere manier dan we gewend zijn. Door online ontmoetingen en trainingen te organiseren konden de moeders toch deelnemen en elkaar zien. Daarnaast hebben alle moeders en kinderen een ‘Thing 2 do’ pakket gekregen die aansloot bij het online aanbod. Gelukkig konden wij in de buitenlucht (bij goed weer),

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings