Wensboom Winkelcentrum Malden

June 25, 2020
1840 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Iedere bezoeker kan in de wensboom een wens hangen voor iemand anders die zij vanwege de corona situatie willen bedanken of een hart onder de riem willen steken. Het kunnen kleine en wat grotere wensjes zijn, allemaal met als uitgangspunt: iets goed doen voor een ander in moeilijke tijden.

De afgelopen weken zijn er al mooie wensen in vervulling gegaan. Zo ontvingen wij een wens van een kersverse oma voor haar dochter die net bevallen was van een zoon. Door de corona – situatie was het voor de kersverse ouders niet mogelijk om kraambezoek te ontvangen. Winkelcentrum Malden zorgde voor een passend kraamcadeau. Ook was er een prachtige wens voor een ouder stel die 50 jaar getrouwd waren maar hun jubileumfeest kon helaas niet doorgaan. Zij ontvingen een dinerbon van een lokaal restaurant om met het gezin te gaan eten. En dan een dame die een mooie bos bloemen vroeg voor haar moeder. Haar vader overleed aan corona. Silke van Basisschool de Vuurvogel wenste ijsjes voor alle leerkrachten omdat ze zo goed geholpen hadden bij het thuisonderwijs. Winkelcentrum Malden besloot daarom niet alleen de leerkrachten maar ook alle leerlingen op alle basisscholen in de gemeente te trakteren op waterijsjes. Van Rina ontvingen wij een wens voor haar moeder die in de corona tijd wel 80 kaartjes stuurden aan mensen die dat nodig hadden. Haar dochter deed een wens voor nieuwe knutsel spullen voor het maken van nieuwe kaartjes! 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings