Het Gofferthuis in actie!

June 18, 2020
3063 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Dankzij een bijdrage van de Provincie Gelderland heeft een team van vrijwilligers en de activiteitenbegeleidster van het Gofferthuis een reeks buitenconcerten kunnen organiseren. Twee keer per week genieten de bewoners en medewerkers van het Gofferthuis van verschillende muziek genres.


Dit initiatief brengt stralende gezichten met zich mee. Het Gofferthuis is een woongroep voor licht dementerende ouderen. Ze leven helemaal op van de muziek en naar eigen zeggen houdt het ze in deze tijden op de been. De optredens zijn het lichtpuntje in de week en daar genieten ze volop van.

Het is geweldig dat er zoveel artiesten zijn die dit willen doen en de bewoners een fijne middag bezorgen, onze dank is dan ook groot! 

Als het je ook leuk lijkt om op te treden voor een dankbaar publiek dan kun je een bericht sturen aan: gofferthuis@dagelijks-leven.nl. Natuurlijk zijn naast muziekoptredens ook andere optredens welkom!
 

Images

Het Gofferthuis in actie

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings