Liemers Vitaal van start

May 21, 2020
67 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Als je je registreert, word je op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je ook afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Subsidie voor jouw plan?

Brengt jouw initiatief mensen met elkaar in contact in deze moeilijke tijd? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten! Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Op 11 mei is ons initiatief Liemers Vitaal van start gegaan en na ruim een week doen er 35 deelnemers mee en werken er 5 bedrijven mee uit de regio. De eerste donaties met gespaarde fitcoins zijn verzilverd en binnenkort volgen de eerste bedankjes aan corona helden.

Liemers Vitaal is een initiatief om De Liemers samen gezonder te maken. Door het motiveren van mensen om een actievere leefstijl te leven, zorgen we voor vitalere inwoners. We combineren dit met steun aan lokale ondernemers en het bedanken van corona helden. Doordat mensen in beweging komen voor een ander en ze met een kadootje hun corona held bedanken met hun gespaarde fitcoins, neemt ook de saamhorigheid in de regio toe.

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings