Walking act: The Message

May 18, 2020
430 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Als je je registreert, word je op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je ook afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Subsidie voor jouw plan?

Brengt jouw initiatief mensen met elkaar in contact in deze moeilijke tijd? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten! Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Deze nieuwe walking act kan ingezet worden op plekken waar behoefte is om mensen er aan te herinneren dat ze afstand moeten houden; winkelcentra, meubelboulevards, publieke ruimtes etc. "The Message" brengt op ludieke wijze de boodschap bij uw publiek. Met een speciale digitale accordeon en grote trom brengt deze act entertainment met een boodschap. Vooral geschikt voor winkelcentra, meubelboulevards, warenhuizen, overheidsinstanties etc. De voordelen op een rijtje * zeer mobiel *

Images

walking act: The Message

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings