Zo veilig mogelijk plek om mensen met schulden te spreken

May 18, 2020
408 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Als je je registreert, word je op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je ook afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Subsidie voor jouw plan?

Brengt jouw initiatief mensen met elkaar in contact in deze moeilijke tijd? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten! Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Nu huisbezoeken niet meer goed mogelijk zijn bij schulden, is er nu voor de schuldhulpmaatjes van Oude IJsselstreek de mogelijkheid om toch veilig en met privacy te spreken met mensen met schulden. Een goede, veilig werkplek in een grote ruimte van wooncorporatie Wonion is voor ons beschikbaar.

Een veilige werkplek: laptop voor het schuldhulpmaatje en een meekijkscherm voor de klant en ook een spatscherm!

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings