Concertjes voor bewoners en personeel van Rhedense zorgcentra

May 18, 2020
436 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Als je je registreert, word je op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je ook afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Subsidie voor jouw plan?

Brengt jouw initiatief mensen met elkaar in contact in deze moeilijke tijd? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten! Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Dankzij een bijdrage van de Provincie Gelderland kan Cultuurbedrijf RIQQ een serie van ca 20 concertjes voor bewoners en personeel van zorgcentra in de gemeente Rheden organiseren. Na een eerdere serie van 10 concertjes zijn we afgelopen vrijdag gestart met deze nieuwe serie.

Op vrijdag 15 mei traden 2 dames uit Los muziektheater op bij het Jagthuis en Oosterwolde in Velp. Voor het op het terras, balkon en achter de ramen aanwezige publiek werden liedjes 'uit de oude doos' gebracht. Voor zowel de artiesten als de bewoners, personeel en vrijwilligers was het een bijzondere en succesvolle middag.

Brandend Zand

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings