Voetjes van het gras brengt Apeldoornse kinderen weer in conditie

May 16, 2020
462 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Als je je registreert, word je op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je ook afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Subsidie voor jouw plan?

Brengt jouw initiatief mensen met elkaar in contact in deze moeilijke tijd? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten! Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Met het project Voetjes van het gras kunnen Apeldoornse kinderen en jongeren in de verschillende parken, wijken en buurten meedoen aan dansworkshops. Een leuke manier om elkaar te ontmoeten en zo komt iedereen weer in beweging!

De komende tijd worden er meerdere data ingepland op onze website www.hetgeldersproductiehuis.nl waar kinderen en jongeren zich kunnen aanmelden. Na de dansclinics in het park kunnen kinderen zich ook (uiteraard kosteloos) opgeven voor een vervolg. Hierbij volgen ze een intensiever programma waarbij de deelnemers zelf dansen mogen maken en deze worden vervolgens in de vorm van videoclips opgenomen.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings