CREA DOE MIDDAG

May 14, 2020
436 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Als je je registreert, word je op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je ook afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Subsidie voor jouw plan?

Brengt jouw initiatief mensen met elkaar in contact in deze moeilijke tijd? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten! Kijk hier voor meer informatie.

 

 

CREA DOE MIDDAG VOOR HET VERGETEN KIND Suz@So activiteitencentrum is ondanks de tijd waarin wij nu even zitten creatief opzoek gegaan naar verschillende mogelijkheden om een plek te bieden waar mensen zich op een veilige, sociale manier mogen ontplooien.

CREA DOE MIDDAG VOOR HET VERGETEN KIND

Als Suz&So activiteitencentrum maken wij geen verschil tussen jong en oud maar gekeken waar behoefte aan is. Een van deze initiatieven is de crea doe middag voor kinderen waar kinderen twee uur creatief bezig kunnen zijn met leeftijdsgenoten. Ook de ontspanning van het spelen word hierbij niet vergeten, buiten activiteiten worden hier ook bij ingezet. De steun die wij hebben gekregen daar zijn wij erg dankbaar voor en zullen dit op de juiste manier inzetten.
Mocht u interesse hebben in de kinderactiviteit kunt u zich altijd aanmelden via: anne@suzenso.nl i.v.m. het huidige beleid kunnen wij momenteel maximaal 6 kinderen per middag ontvangen.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings