Activiteiten Stichting Ontmoetingsruimte Grotenhuys

May 13, 2020
501 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Als je je registreert, word je op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je ook afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Subsidie voor jouw plan?

Brengt jouw initiatief mensen met elkaar in contact in deze moeilijke tijd? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten! Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Stichting Ontmoetingsruimte Grotenhuys in Doesburg heeft in Corona-tijd diverse activiteiten georganiseerd.

Spaanse moederdagmargrieten

Stichting Ontmoetingsruimte Grotenhuys heeft bloemetjes uitgedeeld aan de bewoners op Grotenhuys. Voor iedereen die een moeder heeft (gehad).

Koningsdag in Corona-tijd

In de ochtend brachten de wethouder en burgemeester de door de stichting gekochte tompoucen rond. Daarna speelde het draaiorgel diverse deuntjes en uiteindelijk hebben we om 16.00 uur vanaf balkon geproost met oranjebitter of een alcoholvrij drankje. Leve de koning!

Bevrijdingsdag

Op bevrijdingsdag hadden we 3 activiteiten voor de bewoners van Grotenhuys:

  1. Uitvoering van gymnastiekvereniging Unitas
  2. Een lekker ijsje
  3. Muziek met Richard

 

 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings