Omarm de afstand

04-05-2020
16071 keer bekeken 0 reacties

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

De 1,5 meter afstand die we van elkaar moeten houden blijkt in de praktijk een steeds grotere uitdaging. Met het Afstandbandje herinner je anderen er op een vriendelijke manier aan dat zij afstand moeten houden. Samen omarmen we de afstand! #omarmdeafstand

De 1,5 meter afstand die we sinds het uitbreken van de coronacrisis van elkaar moeten houden blijkt in de praktijk een steeds grotere uitdaging. Dat levert lastige situaties op. Zeker voor iemand die een kwetsbare gezondheid heeft of die leeft of werkt met iemand uit de risicogroep. Maar ook voor al die mensen, bedrijven en initiatieven die zich voorbereiden op de anderhalvemetersamenleving.

Voor hen introduceren we het Afstandbandje: een herkenbaar en gemakkelijk te dragen armbandje dat anderen er op een vriendelijke manier aan herinnert dat zij 1,5 meter afstand moeten houden.

Met het Afstandbandje maak je zichtbaar dat het voor jou belangrijk is om afstand te houden. Zo help je de ander om rekening te houden met jou.

#omarmdeafstand

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen