Partners Gelders Sportakkoord geven praktische tips

March 30, 2020
251 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Als je je registreert, word je op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je ook afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Subsidie voor jouw plan?

Brengt jouw initiatief mensen met elkaar in contact in deze moeilijke tijd? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten! Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Partners van het Gelders Sportakkoord geven praktische tips om komende periode goed door te komen.

We leven in een bijzondere tijd, waarbij het dagelijks leven er anders uit ziet dan voorheen. De gezondheid van ons allemaal is het nu het belangrijkst en daarom proberen we ons te houden aan de regels die het RIVM heeft vastgesteld. Toch levert dat soms nog vragen op over wat wel en niet kan. Partners van het Gelders Sportakkoord proberen daarbij te helpen met praktische tips om de komende periode goed door te komen. Een kleine selectie vind je in onderstaande link.

#zorgvoorelkaar

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings