Het gebruik van online marketing en social media voor musea

March 24, 2020
180 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Speciaal voor musea geef ik op 2 april 15:00 een gratis webinar geven over online marketing en social media. Dit is het moment! Nu kun je dingen doen waar je nooit aan toe kwam. Dingen laten zien die normaal niet mogelijk zijn! Maar er zijn ook uitdagingen en valkuilen, volg daarom deze webinar!

<iframe src="https://www.linkedin.com/embed/feed/update/urn:li:ugcPost:6648093042144231424" height="951" width="504" frameborder="0" allowfullscreen="" title="Ingevoegde bijdrage"></iframe>

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings