Het gebruik van online marketing en social media voor musea

March 24, 2020
77 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaarCOVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving, en vooral onze gezondheidszorg, onder grote druk. Ook in Gelderland. Wij willen iedereen oproepen om vooral voor elkaar te zorgen, samen kunnen we dit! 

Op deze pagina verzamelen we initiatieven die staan in het teken van het voor elkaar zorgen. Denk aan tips om het thuiswerken leuker te maken of over hoe je fit blijft nu de sportscholen dicht zijn. Misschien heb jij goede tips over thuisonderwijs voor kinderen of wil je iets delen om anderen een hart onder de riem te steken. Daarnaast kunnen we hier initiatieven van anderen delen, om zo veel mogelijk mensen te bereiken. 

Het is niet verplicht om je te registreren om een bijdrage te doen. Als je je wel registreert kun je op de hoogte gehouden worden van reacties op je bijdrage. 

 

 

Speciaal voor musea geef ik op 2 april 15:00 een gratis webinar geven over online marketing en social media. Dit is het moment! Nu kun je dingen doen waar je nooit aan toe kwam. Dingen laten zien die normaal niet mogelijk zijn! Maar er zijn ook uitdagingen en valkuilen, volg daarom deze webinar!

<iframe src="https://www.linkedin.com/embed/feed/update/urn:li:ugcPost:6648093042144231424" height="951" width="504" frameborder="0" allowfullscreen="" title="Ingevoegde bijdrage"></iframe>

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings