Haal Hartenstein in huis

March 23, 2020
53 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaarCOVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving, en vooral onze gezondheidszorg, onder grote druk. Ook in Gelderland. Wij willen iedereen oproepen om vooral voor elkaar te zorgen, samen kunnen we dit! 

Op deze pagina verzamelen we initiatieven die staan in het teken van het voor elkaar zorgen. Denk aan tips om het thuiswerken leuker te maken of over hoe je fit blijft nu de sportscholen dicht zijn. Misschien heb jij goede tips over thuisonderwijs voor kinderen of wil je iets delen om anderen een hart onder de riem te steken. Daarnaast kunnen we hier initiatieven van anderen delen, om zo veel mogelijk mensen te bereiken. 

Het is niet verplicht om je te registreren om een bijdrage te doen. Als je je wel registreert kun je op de hoogte gehouden worden van reacties op je bijdrage. 

 

 

Nu het Airborne Museum Hartenstein in het Gelderse Oosterbeek gesloten is, brengen ze het museum met veel plezier naar jou! De komende dagen plaatst het museum enkele van de nieuwe audioverhalen online.

De komende dagen plaatsen ze enkele van de nieuwe audioverhalen online, gekoppeld aan de topstukken van de collectie.

Op 19 september heeft het museum het verhaal van Hartenstein zelf online gezet.
In dit eerste fragment van de gloednieuwe audio tour, neemt Ad van Liempt je mee naar de ontstaansgeschiedenis van Hartenstein.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings