Yoga in je eigen huis

March 23, 2020
93 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Een vorm van beweging die je gemakkelijk vanuit huis kunt doen is yoga.

Het YouTube kanaal van Yoga with Adriene is een echte aanrader voor iedereen die thuis aan de slag wil met yoga. Voor beginners tot gevorderen, zo kort of lang als je zelf wil en altijd op basis van wat goed voelt voor jou. Een hele fijne manier om even bezig te zijn met je lijf en te voelen wat jij nodig hebt. De filmpjes begeleiden je gemakkelijk door de houdingen en zijn in het Engels. 

 

Fit

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings