Yoga in je eigen huis

March 23, 2020
41 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaarCOVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving, en vooral onze gezondheidszorg, onder grote druk. Ook in Gelderland. Wij willen iedereen oproepen om vooral voor elkaar te zorgen, samen kunnen we dit! 

Op deze pagina verzamelen we initiatieven die staan in het teken van het voor elkaar zorgen. Denk aan tips om het thuiswerken leuker te maken of over hoe je fit blijft nu de sportscholen dicht zijn. Misschien heb jij goede tips over thuisonderwijs voor kinderen of wil je iets delen om anderen een hart onder de riem te steken. Daarnaast kunnen we hier initiatieven van anderen delen, om zo veel mogelijk mensen te bereiken. 

Het is niet verplicht om je te registreren om een bijdrage te doen. Als je je wel registreert kun je op de hoogte gehouden worden van reacties op je bijdrage. 

 

 

Een vorm van beweging die je gemakkelijk vanuit huis kunt doen is yoga.

Het YouTube kanaal van Yoga with Adriene is een echte aanrader voor iedereen die thuis aan de slag wil met yoga. Voor beginners tot gevorderen, zo kort of lang als je zelf wil en altijd op basis van wat goed voelt voor jou. Een hele fijne manier om even bezig te zijn met je lijf en te voelen wat jij nodig hebt. De filmpjes begeleiden je gemakkelijk door de houdingen en zijn in het Engels. 

 

Fit

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings