Nederlandse Vereniging voor Thuisonderwijs

March 23, 2020
139 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Nederlandse Vereniging voor Thuisonderwijs deelt op de website tips voor thuisonderwijs voor alle leeftijden.

Nu de scholen zijn gesloten en veel kinderen thuis zitten, zal het voor veel mensen even zoeken zijn hoe invulling te geven aan het onderwijs. Waarschijnlijk heb je een hele berg huiswerk meegekregen. Duidelijk toch? Maar hoe vul je een dag in? 

Via de website van Nederlandse Vereniging voor Thuisonderwijs kun je allerlei tips terugvinden voor thuisonderwijs voor kinderen van alle leeftijden. 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings