Nederlandse Vereniging voor Thuisonderwijs

March 23, 2020
42 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaarCOVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving, en vooral onze gezondheidszorg, onder grote druk. Ook in Gelderland. Wij willen iedereen oproepen om vooral voor elkaar te zorgen, samen kunnen we dit! 

Op deze pagina verzamelen we initiatieven die staan in het teken van het voor elkaar zorgen. Denk aan tips om het thuiswerken leuker te maken of over hoe je fit blijft nu de sportscholen dicht zijn. Misschien heb jij goede tips over thuisonderwijs voor kinderen of wil je iets delen om anderen een hart onder de riem te steken. Daarnaast kunnen we hier initiatieven van anderen delen, om zo veel mogelijk mensen te bereiken. 

Het is niet verplicht om je te registreren om een bijdrage te doen. Als je je wel registreert kun je op de hoogte gehouden worden van reacties op je bijdrage. 

 

 

Nederlandse Vereniging voor Thuisonderwijs deelt op de website tips voor thuisonderwijs voor alle leeftijden.

Nu de scholen zijn gesloten en veel kinderen thuis zitten, zal het voor veel mensen even zoeken zijn hoe invulling te geven aan het onderwijs. Waarschijnlijk heb je een hele berg huiswerk meegekregen. Duidelijk toch? Maar hoe vul je een dag in? 

Via de website van Nederlandse Vereniging voor Thuisonderwijs kun je allerlei tips terugvinden voor thuisonderwijs voor kinderen van alle leeftijden. 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings