Gewoon mensen, die mensen willen helpen

March 21, 2020
157 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaar

COVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving onder grote druk. Wij roepen iedereen op om vooral voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we dit! 

Hoe maak je het thuiswerken of thuisonderwijs aan je kinderen leuker? Hoe breng je mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? Hoe koppel je mensen met tijd aan mensen met een hulpvraag? Op deze pagina verzamelen we tips en goede voorbeelden.

Deel jouw initiatief

Wil je jouw initiatief hier delen? Klik dan op ‘Bijdrage toevoegen’. Je moet je hiervoor registeren. Je wordt dan ook op de hoogte gehouden van reacties op je bijdrage en kan je afbeeldingen en documenten toevoegen. Bedankt voor je bijdrage!

Mooi initiatief van 'gewone' mensen die gewoon mensen willen helpen.

Via deze website worden mensen die hulp nodig hebben in contact gebracht met mensen die willen helpen. Denk aan boodschappen doen als je dat zelf niet kan of wil doen in deze tijd. Maar ook het uitlaten van de hond, het oppassen op kinderen. Er is vanalles mogelijk!

Tevens bieden ze een aantal posters en buurtbriefjes om mensen in je buurt te informeren over je aanbod van hulp. Een mooi iniatief van #zorgvoorelkaar! 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings