Gewoon mensen, die mensen willen helpen

March 21, 2020
69 keer bekeken 0 comments

Logo #zorgvoorelkaarCOVID-19 (het coronavirus) zet onze samenleving, en vooral onze gezondheidszorg, onder grote druk. Ook in Gelderland. Wij willen iedereen oproepen om vooral voor elkaar te zorgen, samen kunnen we dit! 

Op deze pagina verzamelen we initiatieven die staan in het teken van het voor elkaar zorgen. Denk aan tips om het thuiswerken leuker te maken of over hoe je fit blijft nu de sportscholen dicht zijn. Misschien heb jij goede tips over thuisonderwijs voor kinderen of wil je iets delen om anderen een hart onder de riem te steken. Daarnaast kunnen we hier initiatieven van anderen delen, om zo veel mogelijk mensen te bereiken. 

Het is niet verplicht om je te registreren om een bijdrage te doen. Als je je wel registreert kun je op de hoogte gehouden worden van reacties op je bijdrage. 

 

 

Mooi initiatief van 'gewone' mensen die gewoon mensen willen helpen.

Via deze website worden mensen die hulp nodig hebben in contact gebracht met mensen die willen helpen. Denk aan boodschappen doen als je dat zelf niet kan of wil doen in deze tijd. Maar ook het uitlaten van de hond, het oppassen op kinderen. Er is vanalles mogelijk!

Tevens bieden ze een aantal posters en buurtbriefjes om mensen in je buurt te informeren over je aanbod van hulp. Een mooi iniatief van #zorgvoorelkaar! 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings