Eerste locatie challenge Mijn huis staat in Gelderland is bekend!

Petra Ertman July 30, 2020 1886 keer bekeken 0 comments

Heb jij altijd al in een schoolgebouw willen wonen? Dit is je kans! De voormalige Willem Kölling Nutskleuterschool uit 1931 in Dieren is de eerste locatie van de challenge ‘Mijn huis staat in Gelderland’. Ga jij met een groep de uitdaging aan en maak je er een fijne woonomgeving van?

Mijn huis staat in Gelderland from Provincie Gelderland on Vimeo.

Dieren in de gemeente Rheden is de eerste locatie die bekend maakt mee te doen aan de challenge.

In totaal doen 6 locaties in Gelderland mee. Welke? We houden je nog even in spanning.

Challenge Mijn huis staat in Gelderland
Verschillende teams van nieuwe buren gaan indruk maken met het ombouwen van een leegstaand gebouw tot een mooi thuis en dragen bij aan het verduurzamen van hun wijk. Wil jij samen met anderen bouwen aan je eigen huis? Vanaf september 2020 gaan we op zoek naar woningzoekenden die de uitdaging aandurven om bijvoorbeeld een dorpshuis of school om te toveren tot mooie en prettige woonomgeving. Houd de website www.mijnhuisstaatingelderland.nl in de gaten. Vanaf half september komen we met meer informatie over de locaties en kun je je inschrijven voor een locatie.   

Waarom een challenge?

Veel mensen zoeken naar een huis, ook in Gelderland. Als provincie willen we deze woningzoekenden helpen. We zien een deel van de oplossing in de gebouwen die nu leeg staan. Met ‘Mijn huis staat in Gelderland’ willen we woningzoekenden koppelen aan deze leegstaande gebouwen. Samen met ons maak je een plan, verbouw je de gebouwen naar woningen en de directe omgeving naar een leefbaar gebied.

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings