Extra woningen, minder leegstand, duurzame buurten

Veel mensen zoeken naar een huis, ook in Gelderland. Tegelijk staan er gebouwen leeg. Als provincie willen we woningzoekenden helpen. En minder leegstand maakt een gebied tot een prettigere plek om te wonen. Daarom koppelen we met ‘Mijn huis staat in Gelderland’ woningzoekenden aan leegstaande gebouwen. Samen met ons maken zij een plan en verbouwen ze de gebouwen naar woningen. Zo zorgen we samen voor extra woningen, verminderen we leegstand en verduurzamen we buurten en wijken. Resultaat: Gelderland blijft een fijne plek om te wonen.

Mijn huis staat in Gelderland
We maken er een challenge van. Welk team van nieuwe buren maakt de meeste indruk met het verbouwen van leegstaande panden? Aanmelden kan vanaf 1 oktober 2020.

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"198756"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Cookie-instellingen