Subsidie 'Tel mee met Taal'

Daphne Seegers 15-01-2021
226 keer bekeken 0 reacties

Op deze nieuwspagina delen we nieuwsbericht over alles wat te maken heeft met de aanpak van laaggeletterdheid. Om te laten zien hoeveel mooie intitiatieven er zijn maar óók om om het belang hiervan te onderstrepen.

Bron: Telmeemettaal.nl. Tel mee met Taal biedt jaarlijks subsidie voor activiteiten die zijn gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Dankzij de nieuwe subsidieregeling Tel mee met Taal, die loopt van 2021 tot 2024, kan dat ook komend jaar weer.

De nieuwe regeling
De subsidieregeling Tel mee met Taal 2021-2024 bouwt voort op die van de periode 2016-2020, maar is op een aantal punten uitgebreid en aangepast. Zo kun je nu ook subsidie aanvragen voor praktijkgerichte experimenten. En ook organisaties uit Caribisch Nederland kunnen een aanvraag indienen. Nog meer goed nieuws: in 2021 is eenmalig 6 miljoen extra beschikbaar voor laaggeletterde werknemers.

Wie kan in 2021 weer subsidie aanvragen?
Scholen, werkgevers, bibliotheken: allerlei organisaties kunnen in 2021 weer subsidie aanvragen voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid.

Meer informatie hierover op de website: 'Tel mee voor Taal'

Afbeeldingen

Twitter

0  reacties

Cookie-instellingen