Challenge Groene Icoonprojecten

Aanvrager

anoniem 03-12-2020 270 keer bekeken 2 reacties

Ik heb een vraag over wie de subsidie kan aanvragen. Er staat: 'De subsidie wordt alleen verstrekt aan een gemeente of een samenwerkingsverband bestaande uit ten minste een gemeente en de grondeigenaar.' Ook is er EHerkenning nodig. Ik neem aan dat dit betekent dat als we een breed gedragen bewonersinitiatief voor een Groen Icoonproject hebben dat goedgekeurd is door de gemeente, dit niet kan worden ingediend door de bewoners zelf, maar moet worden gedaan door de gemeente. Klopt dit? 

2  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Challenge Groene Icoonprojecten 04-12-20 om 11:53

Dank voor je vraag! 

Het samenwerkingsverband dient te bestaan uit ten minste een gemeente en de grondeigenaar. Een bewonersinitiatief kan wel onderdeel van het samenwerkingsverband zijn.

Op dit moment geldt inderdaad dat de subsidieaanvraag nog niet door een bewonersinitiatief kan worden gedaan. Naar aanleiding van jouw bericht gaan we kijken naar de mogelijkheden om dit te verbreden, ik kom nog bij je terug!

Groetjes, Jordi (Team 'Challenge Groene Icoonprojecten')

Challenge Groene Icoonprojecten 10-12-20 om 14:01

Inmiddels is het subsidieaanvraagformulier ook toegankelijk voor bewonersinitiatieven. Dat betekent dat een aanvraag ook door bewonersinitiatieven kan worden ingediend (mits samengewerkt wordt met de gemeente en grondeigenaar). Dit kan vanaf 4 januari 9:00 u.

Het aanvraagformulier is te bereiken via de link naar het subsidieportaal op subsidiepagina Groene Icoonprojecten. 

Jordi (Team 'Challenge Groene Icoonprojecten')

Cookie-instellingen