Challenge Groene Icoonprojecten

Geen eisen aan een aanvraag voor subsidie vh ontwerp?

anoniem 17-11-2020 285 keer bekeken 1 reacties

Klopt het dat er geen eisen gesteld zijn aan de aanvraag voor subsidie vvoor het ontwerp (4.19.1a)?

Ik lees wel eisen die gesteld worden het ontwerp dat je daarna gaat opstellen, maar geen (enkele) die geldt bij de aanvraag van a.

(Hoe kan de provincie dan bepalen of er na 20 aanvragen mogelijk nog subisidie beschikbaar is?

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Challenge Groene Icoonprojecten 18-11-20 om 13:12

Bedankt voor je vraag!

Om aanspraak te maken op de subsidie voor het ontwerp van een groen icoonproject moet een projectvoorstel worden ingediend. Het projectvoorstel bestaat uit de locatiekeuze, een begroting voor het ontwerp en een globale beschrijving van het project. 

De subsidie voor het ontwerp wordt alleen verleend als een locatie in de bebouwde kom van tenminste 1.000m2 beschikbaar is voor realisatie (Artikel 4.19.2, eerste lid). De ontvanger van deze subsidie is verplicht om in het ontwerp aandacht te besteden aan klimaatadaptatie, biodiversiteit, maatschappelijke waarde en iconische waarde (Zie ook Artikel 4.19.9 Verplichtingen). Als blijk hiervan levert de ontvanger van de subsidie het ontwerp na voltooiing aan.

Groetjes, Jordi (Team 'Challenge Groene Icoonprojecten')

Cookie-instellingen