Sprekend GelderlandPraat, denk en doe mee

Ontmoetingen. online

Margreet Melman 16-08-2020 10819 keer bekeken 0 reacties

Dagbesteding (online) voor kwetsbare ouderen. Met veel muziek, bewegen en dans. Voor ouderen die in een zorgorganisatie wonen of aangesloten zijn via de thuiszorg.

In en rondom Tiel en Zaltbommel gaven we vorm aan een frisse muzikale en actieve programmering waar iedereen bij aan kon sluiten. Met veel ruimte voor gesprek en dus interactief! Voor ieder wat wils. Via het beeldscherm van de eigen televisie thuis met de afstandsbediening of via de groepswoning. 

Zinvolle persoonlijke dagbesteding voor kwetsbare mensen èn een ont-zorging van zorgmedewerkers, zeker in deze drukke tijden rondom de corona pandemie! Na deze eerste fase gaan we momenteel een tweede testfase in. Om nog meer bewoners blij en meer verbonden te maken. Om vervolgens duurzaam op te kunnen schalen. Meer informatie over het project? Zoek ons via Stichting Care&Culture.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen